Skift dit coverbillede
Storm advokatfirma
Skift dit coverbillede
Du finder landets dygtigste advokater hos STORM Advokatfirma. Vi har base i fantastiske Aalborg, men er landsdækkende. Vi er førende specialister indenfor strafferet, familieret, erstatningsret, lejeret og arbejdsskadesager. Inden for hvert speciale har vi nogle af landets dygtigste advokater og sagsbehandlere, som er klar til at tage sig af din sag fra start til slut. Første samtale er altid gratis og uforpligtende. Læs mere på www.stormadvokatfirma.dk
Denne bruger status er Godkendt

This user has not added any information to their profile yet.

STORM Advokatfirma
72 30 12 05
Tankedraget 7, 5. sal
9000
Aalborg
Privat, Virksomhed
Gratis og uforpligtende vurdering af din sag

Vi møder hver dag mennesker, der står i en vanskelig situation. Og vi er altid klar til at hjælpe dem.

Du finder landets dygtigste advokater hos STORM Advokatfirma. Vi har base i fantastiske Aalborg, men er landsdækkende. Vores advokater er specialister, men de er først og fremmest mennesker. Advokaterne og sagsbehandlerne gør en dyd ud af at være ligefremme og uhøjtidelige. Vi kalder en spade for en spade. Og vi sørger i det hele taget for at være i øjenhøjde med netop dig. Vi er ikke bange for at smøge ærmerne op, spænde sikkerhedshjelmen og få snavs på de nypudsede sko – hvis opgaven kræver det.

Vi er førende specialister indenfor strafferet, familieret, erstatningsret, lejeret og arbejdsskadesager.

Inden for hvert speciale har vi nogle af landets dygtigste advokater og sagsbehandlere, som er klar til at tage sig af din sag fra start til slut.

Første samtale er altid gratis og uforpligtende. Læs mere på www.stormadvokatfirma.dk

Ekspertbistand fra alle vores jurister

Vi er førende specialister inden for virksomhedsrådgivning, landbrugsret, insolvens, retssager og konfliktløsning, køb og salg af fast ejendom og entrepriseret.

Inden for hvert speciale har vi nogle af landets dygtigste advokater og sagsbehandlere, som er klar til at tage sig af din sag fra start til slut.

Er din opgave omfattende og meget krævende, er vi hos STORM Advokatfirma kendt for lynhurtigt at kunne samle en task force med højt specialiserede folk fra alle relevante afdelinger. De samles i vores kommandocentral og er din garanti for det størst mulige fokus på din sag.

I vores tempo, hurtige og saglige sagsbehandling kan du tydeligt mærke, at handlekraft er vores kernekompetence. Den endelige løsning for dig skal mere end blot løse dine problemer og udfordringer. Det skal være en oplevelse.

Vi hedder STORM, fordi navnet indeholder lige præcis det, vi står for. Kraft og styrke. Du vil opleve, at vi lægger kraft og styrke i hver eneste sag.

Første samtale er altid gratis og uforpligtende. Læs mere på www.stormadvokatfirma.dk