Skift dit coverbillede
Skift dit coverbillede
Hos Din Jurist tilbyder vi kompetent juridisk rådgivning til en gennemskuelig og skarp pris. Vi har specialiseret os inden for sager hvor det offentlige er part, med særligt fokus på det socialretlige område. Vi tilbyder kompetencer og erfaring, som er sjældent set indenfor dette område. Hos os er din sag i trygge hænder! Vi har udviklet en række pakkeløsninger med en fast pris, således at du altid ved hvad du får og til hvilken pris. Vores rådgivning følger reglerne i lov om juridisk rådgivning og bekendtgørelse om god skik for juridisk rådgivning. Derudover er vi ansvarsforsikret ved HDI, for 1.000.000. kr.
Denne bruger status er Godkendt

This user has not added any information to their profile yet.

Din Jurist ApS
42427871
Vollsmose Allë 12
st. 8
5240
Odense NØ
Privat
Specialister indenfor socialret

Vi har specialiseret os inden for sager hvor det offentlige er part, dog med særligt fokus på det sociale område, da det, efter vores vurdering, er alt for tit at menig mand bliver ladt i stikken.

Vi tilbyder kompetencer og erfaring, som er sjældent set indenfor dette område.

Qua vores brede erfaring er vi også kompetente til at rådgive inden for en lang række andre områder.

Vi har også udviklet en række pakkeløsninger, så du nemt kan se hvad du får, samt nemt kan se hvad du skal betale. Ligger dit problem ikke inden for rammerne af de pakker vi har, så tilbyder vi ad hoc rådgivning til 995 kr. pr. time, inkl. Moms. Ingen skjulte priser her!

Hos os er din sag i trygge hænder!

Se mere på www.dinjurist.net

Vores rådgivning følger reglerne i lov om juridisk rådgivning og bekendtgørelse om god skik for juridisk rådgivning. Derudover er vi ansvarsforsikret ved HDI, for 1.000.000. kr., hvorfor dine juridiske problemer, ved os, er i trygge hænder.