Skift dit coverbillede
Advokatkompagniet
Skift dit coverbillede
Det er vigtigt for os i Advokatkompagniet, at du oplever os som uformelle og tilpas afslappede. Humor og uhøjtidelighed er et par af vore kendetegn, og vi lægger vægt på at have en god omgangstone både udadtil og indadtil. Vores motto er "rådgivning i øjenhøjde". Det betyder, at vi møder alle med åbenhed og respekt. Vi ser det som en vigtig opgave at formidle juraen på en jordnær og ligefrem måde. Vi arbejder struktureret og målrettet på at skabe det bedste resultat i hver eneste sag. Vi sætter en ære i at levere god og kvalificeret rådgivning. Derfor vil du altid få hjælp af netop den advokat, der er specialist på dit område.
Denne bruger status er Godkendt

This user has not added any information to their profile yet.

Advokatkompagniet A/S
86124400
Nørreport 26
8000
Aarhus C.
Privat, Virksomhed, Fagpersoner
Specialister på private sager

Alle vore advokater er specialiserede inden for 2-4 områder. Dermed sikrer vi, at du som klient hos os altid kommer til den person, der bedst kan varetage dit behov.

Vores specialer er bl.a.:

Socialret, familieret, lejeret, erstatningsret, ansættelsesret, strafferet, udlændingeret og tvangsfjernelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os pr mail eller telefon og få en snak om din sag. Det koster ikke noget at spørge.

Du kan læse mere om os på advokatkompagniet.dk

Specialister på erhverv

Advokatkompagniet A/S har advokater, der alle er specialiserede indenfor 2 - 4 områder. Advokatkompagniet A/S specialer indenfor erhvervsretten er følgende:

Ansættelsesret, erhvervslejeret, entrepriseret, kontrakter, fast ejendom, konkurser, vindmølleforhold og virksomhedsetablering.

Du er altid velkommen til at kontakte os pr mail eller telefon og få en snak om din sag. Det koster ikke noget at spørge.

Du kan læse mere om os på advokatkompagniet.dk

Særligt indenfor socialretten

Vi har advokater, som er særligt specialiserede indenfor socialretten, og som fører sager for både kommuner og borgere.

Vi fører sager om sygedagpenge, revalidering, førtidspension, ressourceforløbsydelse og andre sager vedr. offentlige ydelser (eller mangel på samme).

Advokat Erik Høimark er selv uddannet socialrådgiver og har mange års erfaring med socialretten.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få vurderet den konkrete sag.

Du kan læse mere om os på advokatkompagniet.dk