Velkommen til Frivillig-netværket

Der har igennem de seneste år været tendens til øget fokus på frivillighed. Flere organiserer sig som frivillige – og myndighederne giver udtryk for, at de i langt højere grad ønsker at inddrage de frivillige på flere niveauer.

Hvilke frivillige foreninger og organisationer findes der? Hvor findes de og hvem har organiseret sig i lokalområderne eller på landsplan? Hvis vi skal styrke samarbejdet imellem borger, system (myndighederne) og frivillige skal opmærksomheden og ikke mindst synligheden løftes.

Her i Frivillig-netværket kan i som frivillig forening eller organisation oprette jer og indgå som en del af den landsdækkende portal. Skriv en kort præsentation af hvad i kan og hvor man finder jer. Hvis i har flere lokalområder må i meget gerne skrive dem alle på.

Oprettelse er gratis, ligesom det er muligt for alle interesserede, herunder borgere og myndigheder, at søge gratis viden, inspiration og kontaktoplysninger her i netværket. Du bliver på denne side ikke bedt om betaling, men skal blot godkende Sociale-Rettigheders betingelser.

Bemærk at jeres billede eller firmalogo passer med 220×200 px i præsentationsfeltet. Vi anbefaler i øvrigt, at i indsætter kontaktoplysninger som mailadresse, telefonnummer og webadresse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Opret profil her