Velkommen til Behandlingsnetværket

Vil du som behandler være med til at gøre en forskel for sygemeldte - og samtidig udøve forebyggende indsatser til privatpersoner, virksomheder og kommuner?

Der findes rigtig mange dygtige behandlere, men hvor er de - og hvad kan de hjælpe med hver især? Sådan tænker mange, der søger en behandler eller samarbejdspartner med henblik på sparring, forebyggelse eller behandling af eksisterende lidelser.

Hvad har vi fokus på:

  • Sygemeldte kan have en ekstraordinær interesse i at samarbejde med behandlere uden alt for lange ventelister, fordi de bl.a. er omfattet af en økonomisk varighedsbegrænsning og fastsatte tidsfrister.
  • For virksomheder er det en dyr fornøjelse, at have sygemeldte medarbejdere, hvorfor behandling eller forebyggende indsatser ofte betaler sig.
  • Flere kommuner har åbnet op for nye samarbejdsmuligheder, så ledige og sygemeldte hurtigt kan komme videre med egne ønsker og målsætninger. 
  • Privatpersoner skal have muligheden for at søge behandlere i et samlet tilgængelig netværk.

Hvis du er behandler - fx, psykolog, psykoterapeut, stresscoach, coach, personlig træner, fysioterapeut, kiropraktor, senetensbehandler eller speciallæge kan du oprette en firmaprofil med tilbudsvifte.

Pris:
Kr. 1.200,00 + moms (1.500,00 kr. inkl. moms) for 12 måneders abonnement. (Svarende til 100 kr ex moms pr måned.) Beløbet betales samlet for 12 måneder ad gangen. Læs mere under handelsbetingelser. 

Bemærk at dit billede eller firmalogo passer med 220x200 px i præsentationsfeltet. Vi anbefaler i øvrigt, at du indsætter kontaktoplysninger som mailadresse, telefonnummer og webadresse. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmeld

Hvem er vi?

Sociale-Rettigheder.dk er sponsoreret af Schelde Frederiksen Consult. Som behandler, forening, uddannelsesinstitution, advokat eller rådgiver kan I oprette jer med firmaprofil, så vi kan henvise til jer i fremtiden. Foreninger og privatpersoner opretter sig gratis under Frivillige og på Jobboxen. Ring gerne på 2233 3739 eller send en mail på lsf@scheldefrederiksenconsult.dk.  

Seneste forumindlæg
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.