Tilbage til oversigt

Sine Funder - Senetensbehandler

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2002, og har arbejdet på intensive afdelinger i Skejby og Ålborg samt som hjemmesygeplejerske i flere kommuner. Jeg er desuden uddannet Senetensbehandler ved Benedikte C. Eilby på Eilbygaard i Børkop, og har siden 2006 arbejdet som Senetensbehandler med både private kunder og firmabehandling. Jeg bor i udkanten af Vejle sammen med min kæreste og vores datter. Det er her, man finder min praksis.

Engagement & Grundighed
I min praksis hersker en seriøs men uhøjtidelig stemning. Det er vigtigt for mig at komme grundigt rundt om de problemstillinger, du kommer med, med henblik på at skabe et så effektivt behandlingsforløb for dig som muligt. Dette er der afsat ekstra tid til, når du kommer første gang. Min strategi vil lige fra start være at involvere dig mest muligt i behandlingsforløbet, så du i løbet af ganske kort tid mærker den forskel, du selv kan gøre på vejen mod en krop i fri og smertefri bevægelse. Du vil få lektier for i form af øvelser og holdningskorrigerende tiltag, og jeg vil i det omfang, jeg skønner det nødvendigt henvise til andre faggrupper – enten som supplement eller alternativ til Senetensbehandlingen. Hovedsagen er at få dig på ret køl igen!

Min egen vej fra kroniske smerter til stort set smertefri kan du læse mere om på hjemmesiden. 

Hvad siger klienterne om mig og behandlingen:

Kunder i S-form
Senetensbehandling med Jubii-effekt
Smerter, spændinger og andre gener fra kroppen er ikke bare ubehageligt i sig selv. Det gør os ukoncentrerede og uoplagte og dræner os for energi. Ofte kommer det snigende, og der går alt for længe, før vi gør noget ved det. Her kan du læse om, hvad Laila gjorde efter et halvt år med konstant hovedpine, hvordan Senetensbehandling blev Poul-Eriks vej tilbage til et socialt liv i højt humør – og hvordan Anette til sin store glæde erfarede, at smerter ikke nødvendigvis skulle være en del af hendes hverdag. -Samt endnu et par behandlingsforløb med jubii-effekt fra S-form.

Du kan også bare bestille din tid med det samme – så tilføjer vi din succeshistorie her på siden inden længe.

Smertefri efter et halvt år med hovedpine
“Da jeg kontaktede Senetensbehandler Sine Funder, havde jeg igennem et halvt år haft konstant hovedpine. Hverken scanninger eller røntgenbilleder havde kunnet forklare hovedpinen, og ingen former for smertestillende havde haft effekt. For mig er det helt klart en mirakel-kur. Jeg har fået mit liv tilbage!”


Velvære og godt humør efter ryg-operationer
“Jeg blev anbefalet Senetensbehandling af en speciallæge på Kollund Privathospital. Efter en ryg-operation for sammenfald i ryggen (efter to tidligere ryg-operationer) var jeg plaget af stærke smerter 24 timer i døgnet, og tog store mængder af flere forskellige slags stærkt smertestillende medicin.”

Læs hele beskrivelsen

Sine Funder tilbyder

Fri og smertefri bevægelse til privatpersoner

Velkommen til S-form – Fri og Smertefri Bevægelse!

Aktuelt tilbud
Lige nu får du 30% rabat på min populære intro-behandling ved tilmelding til Nyhedsbrev. Du får 30 minutter for fuld afspænding for sølle 175 kroner (normal pris: 250,-).

[b]Senetensbehandling – en behandling i gode hænder – for dig der
• oplever smerter, træghed eller andre gener i muskler og led
• jævnligt har brug for smertestillende medicin
• evt. har søgt behandling men endnu ikke opnået (varig) effekt
• mærker hvordan smerter dræner kroppen for energi og overskud
• godt ved hvad du hellere vil bruge energien på
• foretrækker at deltage aktivt i et individuelt behandlingsforløb
• er klar til at møde en engageret behandler, der vil lidt mere
• ville nyde 45 minutters intensiv behandling af hele kroppen

Og naturligvis også for dig, der bare gerne vil optimere dit almene velbefindende.

Resultater
Jeg har særdeles gode erfaringer med behandling af smerter, spændinger og andre gener fra muskler og led i hele kroppen. Blandt succeshistorierne i S-form hører således behandling af:
• iskias-smerter
• piskesmæld/nakketraume
• frossen skulder
• smerter som følge af skævheder (f.eks. scoliose eller scheuermann)
• prolaps-symptomer (samt behandling efter rygoperation)
• facetledssyndrom
• muserelaterede gener
• problemer omkring hofte / bækken
• smerter, ’låsning’ og nedsat bevægelse omkring leddene generelt

Effekten af Senetensbehandling opleves desuden ofte meget lindrende for patienter med
• fibromyalgi-symptomer
• kronisk træthed
• stress- eller depressionstilstande

Få min vurdering
Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig med lige netop din specifikke problemstilling, så skriv til mig og fortæl hvad det drejer sig om. Så får du min umiddelbare vurdering af, hvorvidt Senetensbehandling kunne være løsningen for dig. Skriv til mig på s-form@s-form.dk 

Priser
Første behandling, inkl. udredning (varighed: 60-75 min.) 600,-
Følgende behandlinger (varighed: 40-45 min.) 450,-
Introbehandling (varighed: ca. 30 min.) 250,-

Din behandler
Mit navn er Sine Funder, jeg er Sygeplejerske & Senetensbehandler. Jeg har siden 2007 hjulpet mennesker med smerter tilbage til en krop i fri og smertefri bevægelse. I S-form tilpasses behandlingsforløbet DIG og DINE ønsker og behov med henblik på mærkbare og varige resultater.

Kontakt mig gerne på telefon: 2084 6556 eller mail: s-form@s-form.dk

Dette tilbud henvender sig til:
Privat

Fri og smertefri bevægelse på arbejdspladsen

Tilbud til Virksomheder i Vejle – Fri og Smertefri Bevægelse på Arbejdspladsen

Fra sygedage til arbejdsglæde
Ondt i ryggen er en folkesygdom, der fører til stribevis af sygedage på de danske arbejdspladser. 80% af befolkningen oplever i løbet af et år, at de har ondt i ryggen. Problemer med muskler og led er den hyppigste årsag til, at folk bliver langtidssygemeldte.* Det handler imidlertid ikke blot om at nedbringe fravær, men nok så meget om at øge arbejdsglæde, velbefindende og produktivitet.
(*Kilde: Videnscenter for arbejdsmiljø)

Behandling på arbejdspladsen – uden omkostninger for virksomheden!
Her får du et stærkt tilbud på en effektiv og ukompliceret behandlingsordning, som forebygger problemer med muskler og led, sparer sygedage, optimerer arbejdsglæden og giver øget trivsel, engagement og produktivitet – uden at det behøver at koste virksomheden en krone!

Fokus på resultater
S-form tilbyder en ukompliceret behandlingsordning med fokus på resultater. Med en effektiv kombination af 1) Senetensbehandling, 2) Ergonomivejledning og 3) Undervisning sætter vi en effektiv stopper for de ansattes problemer med muskler og led, samtidig med at vi undgår, at nye problemer opstår. Se mere om de 3 behandlingsformer på min hjemmeside. 

Fleksibel & ukompliceret – fri levering – ingen binding
Det aftales individuelt, hvornår og hvor ofte, jeg kommer forbi med briksen. Behandlingsdage kan lægges på faste tidspunkter eller aftales løbende efter behov, og medarbejderen booker behandling direkte hos mig. Virksomheden kan vælge at yde helt eller delvist tilskud til behandling, eller medarbejderen kan betale behandlingen selv. Værdifuldt for begge parter er det, at behandlingen gives på arbejdspladsen – til en yderst favorabel pris.

Priser

Kort behandling (ca. 30 min.): 285,-
Lang behandling (ca. 45 min.): 385,-
Ergonomivejledning (20-30 min.): 250,-

Fri levering af behandling, briks, olie m.m. direkte til døren

Kontakt mig på s-form@s-form.dk 

Jeres behandler
Mit navn er Sine Funder, jeg er Sygeplejerske & Senetensbehandler. Jeg har siden 2007 hjulpet mennesker med smerter tilbage til en krop i fri og smertefri bevægelse. Jeg har siden 2007 været fast behandler på en større virksomhed i Kolding. Som behandler i virksomheder er mit primære fokus at forebygge smerter og gener relateret til overbelastning og uhensigtsmæssige arbejdsrutiner. Min fornemste opgave er at klæde den enkelte medarbejder solidt på til selv at kunne tilrettelægge en effektiv og smertefri arbejdsdag.

Dette tilbud henvender sig til:
Virksomhed
Hvem er vi?

Sociale-Rettigheder.dk er sponsoreret af Schelde Frederiksen Consult. Som behandler, forening, uddannelsesinstitution, advokat eller rådgiver kan I oprette jer med firmaprofil, så vi kan henvise til jer i fremtiden. Foreninger og privatpersoner opretter sig gratis under Frivillige og på Jobboxen. Ring gerne på 2233 3739 eller send en mail på lsf@scheldefrederiksenconsult.dk.  

Seneste forumindlæg
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.