Tilbage til oversigt

Lotus har arbejdet bredt indenfor formidling siden 2002 for en række store institutioner som f.eks. Danmarks Radio og Kræftens Bekæmpelse.

Siden 2010 har hun arbejdet mere og mere med individuel udvikling gennem sin coachpraksis og afholdt en række foredrag og workshops om bl.a. afhængighedens væsen og konsekvenser, tab og sorg, barrierer for italesættelse af svære livsomstændigheder, hvordan man tager svære samtaler med børn og deres voksne og hvordan man bryder med mønstre og skaber det liv man dybest set drømmer om at leve.

Sidste år udgav Lotus bogen "Underdanmarks Jægersoldater" – om at hjælpe brændte børn med at bryde mønsteret, sammen med Lisbeth Zornig Andersen.

Lotus arbejder helhedsorienteret ud fra en overbevisning om at personlige udfordringer bedst kan afhjælpes gennem en praksis der kigger på både krop, tanker og følelser.

http://www.lotusturell.dk

Læs hele beskrivelsen

Lotus Turell tilbyder

Brevkasse

Lotus Turell og Sociale-Rettigheder har indgået et brevkasse-samarbejde

Du kan skrive til Lotus med spørgsmål i forhold til udfordringer eller svære beslutninger omkring:

• Din personlige udvikling
• Dine relationer
• Dit arbejdsliv

Når du skriver til brevkassen vil dit spørgsmål og svar blive offentliggjort via Sociale-Rettigheder. Selvfølgelig i anonymiseret udgave. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan skrive direkte på mailadressen: lotus@lotusturell.dk

De bedste hilsner
Sociale-Rettigheder og Lotus.

http://www.lotusturell.dk/

Dette tilbud henvender sig til:
Privat
Virksomhed
Fagpersoner
Hvem er vi?

Sociale-Rettigheder.dk er sponsoreret af Schelde Frederiksen Consult. Som behandler, forening, uddannelsesinstitution, advokat eller rådgiver kan I oprette jer med firmaprofil, så vi kan henvise til jer i fremtiden. Foreninger og privatpersoner opretter sig gratis under Frivillige og på Jobboxen. Ring gerne på 2233 3739 eller send en mail på lsf@scheldefrederiksenconsult.dk.  

Seneste forumindlæg
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.